uitnodiging van AV Fivelstreek

Vandaag kwam de volgende uitnodiging binnen;

Op zondag 26 februari houden we weer een gezelligheidsloopje van Groningen naar Delfzijl. Na afloop sluiten we gezamenlijk af met een kommetje soep en een broodje.

Om het voor iedereen mogelijk te maken om deel te nemen aan deze loop hebben we diverse opstapmomenten bedacht. Om de ongeveer 5 km is het mogelijk om aan te sluiten. De deelnemers zullen naar de diverse opstappunten worden gebracht.

De starttijden zijn afhankelijk van de afstand. De verwachting is dat we tegen 12.00 uur bij het clubhuis aankomen.  We vragen een kleine vergoeding: leden van Fivelstreek betalen 2,50, niet leden betalen 5,-.

Heb je zin om mee te doen, meld je dan aan via avfivelstreek@gmail.com , voor zondag 19 februari.

Sportieve groet,

Mark, Wildrik en Ruud