Over Dromeas

Samen verantwoord hardlopen?

Dat kan bij Loopgroep Droméas!! Waarom? Omdat samen lopen gezellig is en motiveert en omdat hardlopen gezond is voor lichaam en geest. Maar ook omdat hardlopen meer is dan je loopschoenen aantrekken en gaan lopen. Een verantwoorde aanpak & training is nodig om blessures en/of teleurstellingen te voorkomen.

Wekelijks zijn er trainingen op maandag- en woensdagavond om 19.00 uur. De trainingen worden gegeven door opgeleide looptrainers. Zij houden rekening met ieders mogelijkheden en zorgen dat je op een plezierige, veilige en verantwoorde manier kunt hardlopen.

Ook meedoen?
Wil je al jaren hardlopen, maar ben je nog steeds niet begonnen? Dan is dit je kans!!
Heb je al hardloopervaring en wil je ervaren hoe fijn het is om in een groep te lopen: je bent van harte welkom om een maand met een van onze groepen mee te trainen. Daarna besluit je of je lid wordt van Loopgroep Droméas. Of je korte of lange afstanden loopt: Het kan bij Loopgroep Droméas!

Aanmelden of vragen over de loopgroep kan via Karin Noordhof.

. . . waar de gezelligheid voorop loopt!

De vereniging heeft een sociaal en gezellig karakter. Het loopaanbod is gericht op de recreatieve loper, op laagdrempeligheid, op variatie in trainingen, waarbij vrijheid van presteren voorop staat.

De vereniging telt ongeveer 90 leden (zowel mannen als vrouwen), die onder begeleiding deelnemen aan trainingen en prestatielopen. De meeste leden richten zich op: Stadsloop Appingedam, Zeemijlenloop, Run van Oosterveld, etc

bestuur2015Ontstaan geschiedenis
Veel Droméas leden zijn al jaren in de loopsport bezig. In 2015 ontstond de behoefte aan een eigen club in een verenigingsvorm. Met een bestuur, duidelijke afspraken, basisregels, etc…
Daarmee denken we gelegenheid te bieden aan ook andere enthousiaste ervaren lopers én beginnende lopers

Bestuur
Het bestuur van de vereniging kent momenteel de volgende samenstelling:

  • Voorzitter Koos van Koldam
  • Secretaris Karin Noordhof  mail
  • Ledenadministratie Tineke van Dijken  mail
  • Penningmeester Linda van der Veen  mail
  • Algemene zaken Karin Noordhof  mail